Välkommen till Torgparkeringen

Priser och tjänster

Användning av parkeringen sker med hjälp av parkeringsautomatik och du kan betala både med kontanter och med debit/kreditkorten. Bekant dig med våra priser.

EasyPark

Vasa Torgparken har tagit i bruk mobilbetalnings möjligheten i samarbete med EasyPark.

Laddningspunkter för elbilar

I Torgparkeringen 9 nya laddningspunkter för elbilar på nedre plan.

Nyheter

Ljusinstallationer i Torgparkeringen

Meddelande för våra kunder, ljusinstallationer i Torgparkeringen.  Belysning kommer att läggas till i Torgparkeringen på övre plan och vid bommarna. Installationerna utförs område för område, vilket gör att en mindre del av parkeringsplatserna står ur bruk. Projektet ska vara klart till midsommar och anläggningen kommer att vara öppen som vanligt hela tiden.

Läs mer

Snart 10 miljoner besökare i Torgparkeringen

Är du Torgparkeringens 10. miljonte besökare? I Vasas Torgparkering kommer det snart att vara den 10. miljonte kunden. Till ära av eventet kommer Torgparkeringen att ordna häftiga utlottningar och belöna den 10. miljonte kunden med bl.a ett års gratis parkering i Torgparkeringen, ABC Carwash glanstvät (5 st, á 24€) samt Easy Park promokod (1 st,…

Läs mer
Ge parkeringstid som gåva!

Letar du efter ett enkelt sätt att parkera?

I hjärtat av Vasa hittar du Torgparkeringen, med endast en parkering har du tillgång till alla centrums tjänster. Över 800 bilplatser garanterar dig en bekväm parkering oberoende väder. Sök inte parkeringsplats i onödan, kör raka vägen till Torgparkeringen och underlätta din vardag.