Välkommen till Torgparkeringen

Priser och tjänster

Användning av parkeringen sker med hjälp av parkeringsautomatik och du kan betala både med kontanter och med debit/kreditkorten. Bekant dig med våra priser.

EasyPark

Vasa Torgparken har tagit i bruk mobilbetalnings möjligheten i samarbete med EasyPark.

Laddningspunkter för elbilar

I Torgparkeringen 9 nya laddningspunkter för elbilar på nedre plan.

Nyheter

10. miljonte bilen i Torgparkeringen

10. miljonte bilen parkerade i Vasas Torgparkering Ab 15.6.2022. Den 10. miljonte kunden Jaana Koivisto från Seinäjoki blev belönad med ett års gratis parkering i Torgparkeringen, ABC Carwash glanstvätt samt Easy Park värdekort. I sällskap med Jaana Koivisto var Margetta Haapalainen från Orimattila. Vasa Torgparkering är en av de största parkeringsanläggningarna i Finland. Anläggningen har…

Läs mer

Ljusinstallationer i Torgparkeringen

Meddelande för våra kunder, ljusinstallationer i Torgparkeringen.  Belysning kommer att läggas till i Torgparkeringen på övre plan och vid bommarna. Installationerna utförs område för område, vilket gör att en mindre del av parkeringsplatserna står ur bruk. Projektet ska vara klart till midsommar och anläggningen kommer att vara öppen som vanligt hela tiden.

Läs mer
Ge parkeringstid som gåva!

Letar du efter ett enkelt sätt att parkera?

I hjärtat av Vasa hittar du Torgparkeringen, med endast en parkering har du tillgång till alla centrums tjänster. Över 800 bilplatser garanterar dig en bekväm parkering oberoende väder. Sök inte parkeringsplats i onödan, kör raka vägen till Torgparkeringen och underlätta din vardag.