Välkommen till Torgparkeringen

Priser och tjänster

Användning av parkeringen sker med hjälp av parkeringsautomatik och du kan betala både med kontanter och med debit/kreditkorten. Bekant dig med våra priser.

Långvarigare parkering

Om vecko- och månadshyror eller längre hyrestider ingås skriftligt avtal med Studio Ticket.

Laddningspunkter för elbilar

I Torgparkeringen 9 nya laddningspunkter för elbilar på nedre plan.

Ge parkeringstid som gåva!

Nyheter

Nya laddningspunkter

Nio förnyade laddningspunkter för elbilar öppnade i Torgparkeringen i samarbete med Vasa Elektriska! Laddningspunkterna passar för alla el- och hybridbilar och en laddningspunkt är med möjlighet till snabbladdning. Fr-lö 21-22.5 kan du ladda din elbil vid våra nya laddningspunkter kostnadsfritt, det vill säga endast för parkeringsavgiften.

Läs mer

Torgparkeringen får nio nya laddningspunkter för elbilar

Vasa Torgparkering Ab har i samarbete med Vasa Elektriska förnyat elbilarnas laddningspunkter. De fyra tidigare laddningspunkterna har ersatts av nio nya laddningspunkter för elbilar, varav en med möjlighet till snabbladdning. De nya laddningspunkterna tas i bruk 17.5.2021

Läs mer

Letar du efter ett enkelt sätt att parkera?

Kom till Torgparkeringen i Vasa. Lediga parkeringsplatser väntar dig mitt i stan. Du kan behändigt uträtta alla dina ärenden i centrum, utan att behöva flytta bilen. Torgparkeringen är i direkt anslutning till köpcentret Rewell och Espen samt shoppingmöjligheterna och tjänsterna i Vasa centrum.